Zorgprofessionals

Informatie voor deZorgprofessional

Informatie voor de zorgprofessional

  • WAT AANDACHT KRIJGT GROEIT
  • BEHEERSBARE ZORGKOSTEN
  • EEN UITNODIGING AAN JOU!

Ons huidige zorgstelsel is gericht op efficiëntie en kostenbeheersing. Natuurlijk zijn dit belangrijke speerpunten, echter vanuit deze items wordt de mens achter de hulpvraag vaak vergeten.
Onze ervaring is dat door je te richten op de mens achter deze vraag en te kijken naar zijn wensen, zijn kracht, gevoelens en mogelijkheden je de klachten voortkomend uit deze hulpvraag vaak deels wegneemt. Het gezegde “Alles wat je aandacht geeft groeit” is van toepassing in de reguliere zorg. Cliënten worden zo vaak met hun broze gezondheid geconfronteerd dat het gevaar ontstaat dat mensen zich vereenzelvigen met hun lichamelijke beperkingen.

Bij Verbeelderij mogen de lichamelijke nukken er natuurlijk ook zijn, maar er is zo veel meer. Wij gaan met onze cliënten graag op zoek naar hun talent, hun kracht en naar de mogelijkheden die men nog wel heeft. Keer op keer zien wij dat mensen die voorheen hun ziekte waren zichzelf terug vinden en tot groei komen en keer op keer zien wij dat de klachten van deze mensen aanzienlijk afnemen.

Onze vorm van zorg hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, onze vorm van zorg is uiterst betaalbaar. Dit komt door de eenvoud van onze werkwijze. Wij werken voor onze cliënten met heldere, duidelijke en dus scherpe doelstellingen. Daarnaast zijn de lijntjes kort en hoeft er geen groot team te worden ingelicht over een cliënt. Het is namelijk zo dat onze cliënten hun eigen begeleider hebben die dus niet wekelijks wisselt. Bij ons vind je geen ellenlange rapportages.

Slechts eens per half jaar schrijven wij een nieuwe rapportage. Dit doen we als verantwoording naar belanghebbenden en vooral ook voor de cliënt en voor onszelf.

Natuurlijk vindt er multidisciplinair overleg plaats. Zodat zorgprofessionals altijd van ons weten welke vorderingen we maken.

We bekijken in deze rapportage waar we staan ten opzichte van het vorige rapportmoment en we herformuleren daar waar nodig de doelstelling.

Onze ervaring delen wij graag met jou als zorgprofessional of verwijzer. Heb jij die nieuwsgierige houding en ben jij altijd op zoek naar betere en betaalbare zorg? Neem dan contact op met Verbeelderij voor een kennismaking.

Tijdens deze kennismaking maak je niet alleen kennis met de zorgverlener maar kun je ook deelnemen aan de bijeenkomsten met onze cliënten. Op die manier ervaar je zelf de unieke werkwijze die wij bieden en zie je met eigen ogen hoe mensen met complexe hulpvragen tot wasdom komen.