In Vuur en Vlam

In vuur en vlam

Guido vindt zijn passie voor schilderen bij Verbeelderij. Dit schilderij is zijn eerste werk bij Verbeelderij. Guido kreeg zijn inspiratie voor zijn dame ‘ In vuur in vlam’ uit het zwart wit portret van Matisse. De energie en passie spat van het doek af. Guido heeft zichzelf een uitdaging gegeven door te kiezen voor één kleur nuance aan te brengen in het beeld.

Verhaal bij Verbeelderij

Met licht en donker brengt hij diepte in zijn portret op het doek. Het schilderij is opgebouwd uit verschillende fases. Elke fase werd met Anja besproken. Zo is deze dame in kleur op het doek verschenen. Als het werk klaar is dan wordt het werk gedeeld met elkaar. Dat doen wij door het kunstwerk op een plek te presenteren waar het tot zijn recht komt.

Dit schilderij kwam binnen bij een van onze deelneemsters. Ze liep naar het schilderij met tranen in haar ogen. Dit beeld laat zien wat zij dagelijks voelt aan pijn. Ook via het blog blijven we graag deze verhalen vanuit Verbeelderij met je delen, met nieuwe inspiratie.

We gaan uit van de gehele mens. Niet de symptomen staan centraal, maar de mens die achter een gezondheidsklacht zit. Een mens die op zoek is naar een manier om op milde wijze om te gaan met zijn beperkingen. De mens die accepteert dat je gezondheid weliswaar in de weg kan staan, maar je niet uit het veld hoef te staan. Bekijk de pagina ‘het verhaal van Verbeelderij’ om meer te lezen over de werkwijze van Verbeelderij in Rosmalen. https://verbeelderij.nl/over-verbeelderij/